وظایف یک توسعه دهنده وب
شغل یک توسعه دهنده وب، ایجاد وب سایت های جذاب و کاربردی برای ارائه محصولات و خدمات مشتریان خود به مخاطبان گسترده است. به احتمال زیاد از فرد خواسته خواهد شد تا کاربران سایت بالقوه را شناسایی کرده و یک وبسایت مطابق درخواست مشتری طراحی کند. کار توسعه دهنده وب ممکن است شامل ملاقات با مشتریان برای بحث در مورد خواستههایشان برای وب سایت و یا بحث در مورد چگونگی حفظ وب سایت خود و به روزرسانی باشد. طراحی گرافیکی و تامین محتوا نیز در بازه کار یک توسعه دهنده وب میتواند قرار بگیرد.
توسعه دهنده وب پس از اتمام یک وبسایت،باید اطمینان یابد که سایت در همه مرورگرهای وب کاربردی است و به صورت دوره ای آن را آزمایش و به روزرسانی کند.
محیطهای کار یک برنامهنویس
توسعه دهندگان وب ممکن است برای شرکت های بزرگ، شرکت های کوچک یا به عنوان یک فرد مستقل کار کنند. به طور میانگین یک توسعه دهنده وب حدود 40 ساعت در هفته کار میکند که در موقعیت های خاص انعطاف پذیر است. گاهی اوقات ممکن است لازم باشد در طول تعطیلات آخر هفته یا دیگر ساعتهای روز که خارج از بازه زمانی استاندارد برای یک کارمند محسوب میشود نیز مشغول به کار شود. در واقع یک توسعه دهنده وب باید مسئولیت پشتیبانی وب سایتی که طراحی کرده را بپذیرد و در صورت ایجاد مشکل در صدد رفع هرچه سریعتر آن برآید.
مهارت های اصلی
یک توسعه دهنده وب باید با فناوری روز آشنایی داشته باشید و بدانید که چگونه کامپیوترها و سرورهای وب کار می کنند. همچنین باید با بسیاری از برنامه های نرم افزاری، برنامه های کاربردی وب و زبان های برنامه نویسی وب آشنا شود، مانند زبان نشانه گذاری (HTML،(Ruby on Rails و ++C. از آنجایی که این یک حرفه مبتنی بر پروژه است،وی باید بتواند به طور موثر ارتباط برقرار کند، اهداف تعیین شده و مأموریت های مهمی را تعیین کند. خلاقیت و درک هنری نیز از جمله موارد موفقیت در این زمینه است.
کلیدهای اصلی
توسعه دهندگان اغلب از طرف مشتریانی که در حال تلاش برای به دست آوردن محصول یا سرویس خود در وب هستند کار می کنند.
این کار معمولا پروژه ای محور است و شامل همکاری با یک تیم از افراد میشود که به هماهنگی نیازهای مشتری با محصول نهایی کمک می کند.
"مشتری" فقط می تواند شرکت فناوری، سازمان، دولت و غیره شما باشد که نیاز به یک وب سایت یا برنامه ی کاربردی داشته باشد.
Front End" vs "Back End" Developers"
Front End | طراحی رابط کاربری
"Front End" به طور معمول به مواردی اشاره دارد که شما در وب سایت خود در مرورگر مشاهده می کنید.
با تکیه بر دانش خود روی مباحث html,Css ,و جاوا اسکریپت اطمینان می یابد که کاربر به راحتی با وب سایت تعامل داشته باشد . از آنجایی که ابزار های مورد استفاه در این حرفه به سرعت درحال تغیر است چالش یک front end developer این است که از نحوه توسعه و به کار بردن این ابزار آگاه باشد.
Back End | توسعه دهنده سمت سرور
"Back End" به طور معمول به ویژگی های برنامه کاربردی که در سرور هستند اشاره می کند. تمرکز Back End بیشتر بر این است تا اطمینان حاصل شود تمام داده ها به درستی به مرورگر ارسال شده اند. بسیاری از موارد باید به درستی انجام شود تا داده ها را به قسمت جلویی منتقل کنند تا بتوان آن را نمایش داد.
Full Stack | پشته کامل
یک توسعه دهنده Full Stack می تواند به راحتی با هر دو پایگاه داده و مرورگر تعامل داشته باشد و به طور کلی باید در زمینه های دیتا بیس، سرور و شبکه، کنترل کیفیت،seo و سایر تکنولوژی های مرتبط اطلاعات داشته باشد